Nieuwsbrief #88: 12 interessante computerproblemen

Hallo SchoonePC-fans. Dit is de instructievideo van de SchoonePC nieuwsbrief #88 (eveneens via YouTube te bekijken). De nieuwsbrief is als e-mail of PDF-bestand te downloaden.

 

Met de Kerstvakantie in het vooruitzicht, is het weer eens tijd voor een nieuwsbrief met oplossingen voor veelvoorkomende computerproblemen. Problemen waar iedereen tegenaan kan lopen, en deze keer zitten er zelfs tips bij die ook voor mij een eye-opener waren!

Ik ontvang overigens nog regelmatig vragen over de Oktober 2018 Update, en dan met name wanneer deze wordt ge´nstalleerd. Zoals bekend waren er bij de eerste installaties nogal wat problemen. Om nieuwe problemen voor te zijn, laat Microsoft de uitrol langzaam verlopen. Dit heeft tot gevolg dat de update momenteel op nog geen 5% van alle Windows 10-computers is ge´nstalleerd. De kans is dus groot dat dit ook nog op jouw computer moet gebeuren!

De onderwerpen in deze nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen:

De nieuwsbrief sluit af met een aantal interessante lezersvragen:

Ik wens je veel lees- en computerplezier. Tot de volgende nieuwsbrief!

Menno Schoone
www.SchoonePC.nl

 

 

WIL JE MIJN NIEUWSBRIEF PER E-MAIL ONTVANGEN?

Schrijf dan gratis en vrijblijvend in via het formulier onderaan deze pagina (na inschrijving zijn tevens de vijf laatst verschenen nieuwsbrieven op te vragen).

Met vriendelijke groet,

Menno Schoone
SchoonePC

ę 2001-2019 - - SchoonePC - Rotterdam - Privacyverklaring