Nieuwsbrief #108: Windows 11: upgraden & installeren

Hallo SchoonePC-fans. Dit is de instructievideo van de SchoonePC nieuwsbrief #108 (eveneens via YouTube te bekijken). De nieuwsbrief is als e-mail of PDF-bestand te downloaden.

 

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de volgende onderwerpen:

Heb je (weer) veel geleerd van mijn nieuwsbrief? Dan kan ik het waarderen als je je kennissen erop attendeert zodat ook zij computerwijzer en -vaardiger worden! Inschrijven kan vanaf elke pagina van mijn website, en de laatste vijf nieuwsbrieven zijn apart op te vragen.

Ik wens je veel lees- en computerplezier. Tot de volgende nieuwsbrief!

Menno Schoone
www.SchoonePC.nl

 

 

WIL JE MIJN NIEUWSBRIEF PER E-MAIL ONTVANGEN?

Schrijf dan gratis en vrijblijvend in via het formulier onderaan deze pagina (na inschrijving zijn tevens de vijf laatst verschenen nieuwsbrieven op te vragen).

Met vriendelijke groet,

Menno Schoone
SchoonePC

 

 

Foutcode 0x800f0922 bij de installatie van de Mei 2021 Update

Met de nieuwe Mei 2021 Update wordt definitief afscheid genomen van de oude Edge-browser. Had je de nieuwe op Chromium gebaseerde Edge-browser in het verleden al ge´nstalleerd maar daarna ook weer verwijderd, dan is de kans groot dat je bij het installeren van de Mei 2021 Update een foutmelding (met de foutcode 0x800f0922) krijgt! Dit is op te lossen door vanuit de Windows Verkenner de achtergebleven lege map C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge te verwijderen. De Mei 2021 Update zou hierna wel probleemloos ge´nstalleerd moeten kunnen worden.

ę 2001-2022 - - SchoonePC - Rotterdam - Privacyverklaring