E-mailadressen in het AAN-veld aan het adresboek van Outlook toevoegen?

Maurice Keizer vraagt:

Als ik achter de AAN-knop van een nieuw e-mailbericht een letter typ, dan krijg ik diverse e-mailadressen te zien. Deze e-mailadressen staan echter niet in het adresboek van Outlook. Is het mogelijk om deze aan het adresboek toe te voegen?

Antwoord:

De e-mailadressen die in het AAN-veld verschijnen, komen uit de lijst Automatisch Aanvullen. Deze lijst is gebaseerd op eerder gebruikte e-mailadressen en staat los van de in het adresboek van Outlook opgeslagen contacten. Wil je zo'n e-mailadres aan het adresboek toevoegen, klik dan met rechts op het e-mailadres in het AAN-veld, optie Toevoegen aan Outlook-contactpersonen.

E-mailadressen in het AAN-veld aan het adresboek van Outlook toevoegen

TIP: De functie Automatisch Aanvullen is in- en uit te schakelen via het basisvenster van Outlook, Bestand, Opties, onderdeel E-mail, optie Lijst voor automatisch aanvullen gebruiken voor suggesties van namen wanneer u namen in de vakken Aan, CC en BCC typt (bij kopje Berichten verzenden). Met de knop Lijst voor automatisch aanvullen leegmaken zijn alle reeds opgeslagen e-mailadressen desgewenst in één moeite uit de lijst voor automatisch aanvullen te verwijderen (individuele vermeldingen zijn te verwijderen met het kruisje geheel rechts van het e-mailadres).

© 2001-2024 - - SchoonePC - Rotterdam - Privacyverklaring